Vores kunders oplevelser

Hurtigste og billigste mulighed
20. januar 2018
Hurtigste og billigste mulighed, og at man selv kunne stå for fremvisning og forhandling med evt. Køber.

Meget nemt og brugervenligt overflade at anvende. Prisen er sat ud fra hvad jeg mener andelen er værd i dag.
Dokumenter omkring andelsforeningen! Regnskab osv.

Har kun haft 2 fremvisninger. Ingen til salg skilte. Annonceret på Facebook.
Har downloadet købsaftale fra nettet og tilrettet til salg af andelsbolig.


Nathalie virkede professionel, nede på jorden og meget rolig.
05. januar 2018
Vi har solgt vores rækkehus på Landlyst Vænge i Ishøj gennem Robinhus Sydkysten. Vi synes at betjeningen har været god og vi har altid kunne få fat på Nathalie, når der var behov for det. Hun har været hurtig til at besvare vores spørgsmål, når der var noget som vi ikke lige forstod. Det har vi været glade for. Nathalie virkede professionel, nede på jorden og meget rolig. Ikke den frembrusende sælgertype så hun var behagelig selskab. Det var ganske fint selv at vise boligen frem, selvom man lige skulle have lidt rutine i fremvisningerne. Vi har fået det info som var nødvendigt mht. overtagelse, aflæsninger og refusionsopgørelse, så vi har ikke på noget tidspunkt følt at vi ikke ved der skal ske :-)
Gør det, det er nemt og du sparer masser af penge!
03. januar 2018
Efter at jeg havde mit hus til salg i over 6 måneder hos en lokal mægler som tog r..... på mig!! Så valgte jeg at prøve Robinhus selvsalg. Og jeg fandt køberne på 21 dage!!! Det er nemt at oprette din bolig, og man kan holde øje med diverse statistikker hele tiden. På de små 21 dage hvor jeg ikke lavede andet markedsføring end at dele på Facebook i diverse grupper, der opnåede jeg højere antal visninger af min bolig end jeg gjorde på over 6 måneder hos den lokale mægler.

Dog er billederne ikke den bedste kvalitet, men kan bruges i mangel på bedre (Jeg er dog nok lidt "farvet" da jeg selv arbejder med boligfoto til daglig) så jeg valgte at bruge billeder fra mit eget firma.

Jeg kan kun anbefale at bruge selvsalg - jeg har sparet ca. 40.000 kr. alt i alt. Til at afslutte min handel har jeg valgt at bruge en boligadvokat som var væsentligt billigere end at få Robinhus til at stå for det.